Рибка – издателство голямо по душа

издателство Рибка"Това е „Издателство Рибка”. Малко по размер. Голямо по душа. Издателството на децата. И техните родители. Освен „Издателство Рибка”, другите ни имена са Катя Антонова, Евгения Николова и Милен Антиохов. Трима. За щастие."

Така ви посреща Рибка. Ново българско издателство. Така гостоприемно, както и книжарницата-кафетерия Книжния Су, чиито стопани също са Катя и Милен

Издателството подготвя за децата книжки с картинки, книжки в помощ на родителите, некнижки-игри :)

Ето какво още споделят основателите на Рибка:

Рибка"Нашата рибка не е онази, която бихте срещнали в реката, язовира или морето. Защото тя е изрязана от хартия. По перките й има букви. А люспите й са нарисувани с боички. Понякога решава да е оригамена, но само когато е изправена пред важно решение. Нашата рибка не е мълчалива. И говори много езици – английски, френски, немски, испански и какви ли още не. Но най-добре владее детски. Тя не живее в аквариум, защото не сме открили аквариум, който може да побере цялото й въображение. И с удоволствие би се хванала на въдицата на всеки. Стига въдицата да е разказана достатъчно увлекателно."

За да бъде произведена първата им книга, която също се казва „Рибка“, издателите канят нейните бъдещи читатели да я подкрепят, като си закупят специален билет.

Повече подробности може да намерите на страниците на Рибка