Събития за деца на фестивала "Пловдив чете" 2011

Издателство „Фют” гостува в книжарница „Хеликон” в Пловдив по време на фестивала на книгата „Пловдив чете” 2011 г. По време на гостуването ни в Пловдив в книжарница „Хеликон” ще бъдат обявени специални промоции с над 50% намаление!

 

В програмата: Детско утро „Докато играеш, можеш всичко да узнаеш“ Най-малките читатели ще могат да се срещнат със своите любими книги и герои - костенурчето Франклин, котето Финдъс, зайчето Феликс, джуджето Чипике, мечето Виктор, мишката Таратунчо Барабунчо и др. всеки ден от 11 до 12 часа от 1 до 5 юни. Снимка в рамка ще запечата спомена от този незабравим момент. Литературен следобед „Избери си хубава книга за още по-хубава ваканция“ Всички почитатели и любители на книгите ще могат да се запознаят с най-новите заглавия на издателство „Фют“ и да си изберат роман за ваканцията. Атрактивни игри и забавления очакват всички посетители в книжарница „Хеликон” всеки ден от от 1 до 5 юни, от 16 до 17 часа.

На 3 юни (петък) от 16 часа и на 4 юни (събота) от 11 часа художничката Стефка Радкова ще разкаже как се илюстрира детска книга. Ще има изненади и много награди!